Vad är cerascreen- systemet?

cerascreen® erbjuder hälsodiagnoser, råd och vård på en och samma plats. Allt detta enkelt, bekvämt och snabbt från bekvämligheten av ditt eget hem. Tack vare ett smidigt blodtest, som vem som helst kan utföra, levererar vårt laboratorium ett tillförlitligt resultat i enlighet med guldstandarden. Med hjälp av kompletterande data från frågeformulär i samband med erfarenhet från tusentals tester levererar cerascreen® en resultatrapport som är individuellt anpassad till varje enskild kund. Resultatet presenteras på ett lättbegripligt sätt med viktig information och rekommendationer för hur du kan förbättra din hälsa.
Efter att du har fått din resultatrapport så erbjuder cerascreen® relevanta produkter och tjänster. På så sätt kan vi utföra extratester, ordna konsultation med vår kostvetare eller beställa passande vitaminer och kosttillskott. Alla tjänster är tillgängliga från din dator eller telefon. Till skillnad från traditionell vård så behöver du inte boka tid eller stå på en väntelista. Det sparar tid och pengar.Certifierad, pålitlig och korrekt

Vi fokuserar på att leverera tillförlitliga och korrekta resultat genom att arbeta med de mest ackrediterade och certifierade laboratorierna som regelbundet deltar i färdighetstest mellan laboratorier. Vårt mål är att alltid säkra hög kvalitets- och kompetensnivå. Alla våra partners är laboratorier som har en bred erfarenhet och är betrodda så väl som använda av läkare över hela Europa. Vår inställning av användning av anonyma test-ID säkrar maximalt dataskydd och integritet.

Vi använder den högsta standardcertifieringen för kvalitetsförvaltning:

  • EN ISO 13485
  • ISO 9001
  • Färdighetstest mellan laboratorier

Vår tjänst

cerascreen® erbjuder medicinsk laboratoriediagnostik som är enkel att utföra i hemmet. Våra tester resulterar i detaljerade men lättbegripliga resultatrapporter. Rapporterna är personligt anpassade efter varje enskild kund. De innehåller en informativ presentation av resultaten från din blodanalys, och ger råd gällande kosthållning och tillskott. För att göra köpet så enkelt som möjligt erbjuder vi flera olika betalalternativ. För att vi ska kunna förbättra våra tjänster så tar vi gärna emot dina kommentarer.
Utöver våra produkter så erbjuder vi även en hälsoportal där du hittar information om våra produkter, näring och diagnoser.