Det kan vara så enkelt med hälsan!

Det kan vara så enkelt med hälsan!

cerascreen® är ett ungt hälsoföretag baserat i Hamburg och Schwerin. Vi utvecklar självtester som är enkla att använda hemma och erbjuder näringstillskott samt coaching och kurser - allt med fokus på hälsa, näring och kondition.

Vi på cerascreen® tycker att du ska ha möjlighet att ta hälsan i dina egna händer: du vet bäst själv hur din kropp mår, du kan skaffa dig kunskap om hälsa och vidta riktade förebyggande åtgärder. Vi anser var och en ska kunna leva lyckligt och hälsosamt istället för att reagera först vid en sjukdom.

Allt om hälsan proffsigt samordnad

Vi har utvecklat cerascreen® självtester som du kan utföra snabbt och enkelt hemma. Testerna utvärderas i ett specialiserat diagnostiskt laboratorium som även läkare samarbetar med. I samband med dina testresultat kommer du att få individuella rekommendationer så att du kan leva ett mera hälsosamt liv på lång sikt.

Vi vill att du ska känna dig trygg när det gäller att använda dessa rekommendationer. Vi tror: Du gynnar mest när hälsolösningar kommer från en och samma källa. Därför erbjuder vi coachning och kurser, kosttillskott testade av näringsexperter och hälsosam mat.

Gesund abnehmen und attraktiv fühlen

Vårt koncept

1. Testning.

Lätt att utföra hemma och snabb leverans till våra partnerlaboratorier.

2. Kunskap.

Efter några dagar: du får dina testresultat och en detaljerad rapport med rekommendationer för åtgärder.

3. Agera.

Om det behövs kan du ge din kropp vad den saknar - t.ex. kosttillskott som vi rekommenderar.

Våra framgångar hittills

Allt började under 2012 med en idé från grundaren Olaf Schneider: människor borde kunna mäta sina hälsoparametrar själva och ska därmed kunna få mera kontroll över sin egen hälsa. En viktig grundsten till det hela var samarbetet med DST Diagnostic Systems & Technologies i Schwerin. Detta certifierade diagnostiklaboratorium utvärderar samtliga självtester från cerascreen® fram tills i dag.

250.000 tester

20 länder

Våra produkter finns tillgängliga i 19 europeiska länder samt i USA vi och utför mer än 250.000 medicinska tester per år.

På cerascreen® i Schwerin och Hamburg arbetar ett team av biologer, nutritionister, idrottsexperter och medicinska redaktörer med innovativa lösningar för din hälsa.