Symptomkontroll:

Matsmältningsproblem

matsmältningsbesvär som diarré, flatulens, buksmärta och illamående är bland de vanligaste symtomen som människor måste kämpa i vardagen. Speciellt när symtomen inträffar ständigt kan detta starkt begränsa livskvaliteten. Det kan finnas olika orsaker bakom det, till exempel intoleranser, allergier, infektioner och en störd tarmflora. Det är därför ofta inte så lätt att ta reda på var symtomen kommer ifrån. På den här sidan rekommenderar vi tester som du kan spåra dina matsmältningsproblem. Klicka nedan som andra symtom och egenskaper gäller för dig och få skräddarsydda rekommendationer.
& nbsp;

Vetenskapen bakom symptomkontrollen

Lär dig mer

digestion_

Välj egenskaper som gäller för dig

Vi rekommenderar sedan rätt produkter för att lösa problemet!

Mun alkohol obalanserad diet Rök Snabbmat / socker Yrsel / huvudvärk / hjärtklappning

Lämplig för Matsmältningsproblem: Ditt val:

Vetenskapen bakom symptomkontrollen

Lär dig mer

Stellen Sie sich Ihr eigenes Bundle zusammen:

Einfach 3 Tests aus dem Symptom-Check in den Warenkorb legen und Sie erhalten automatisch 5% Rabatt

Stellen Sie sich Ihr eigenes Bundle zusammen:

Einfach 3 Tests aus dem Symptom-Check in den Warenkorb legen und Sie erhalten automatisch 5% Rabatt

Histaminintoleranstest
Histaminintoleranstest
Produktinformation

Huvudvärk, rinnsnuva, hudutslag. Du har ofta besvär som liknar en allergi - men alla allergitester som du hittills har gjort var negativa? Har du någonsin funderat över att det skulle kunna vara en histaminintolerans? En histaminintolerans betyder att din tarm ej kan omarbeta histamin från maten och det utlöses inflammationer i hela kroppen.

Med hjälp av vårt cerascreen® histaminintoleranstest tar du ett litet blodprov själv. Vårt laboratorium mäter sedan koncentrationen av enzymet diaminoxidas (DAO), vilket bryter ner histamin i tarmen. Ett lågt värde kan vara ett tecken på en histaminintolerans. Du får en resultatrapport med utförlig information och rekommendationer som till exempel en histaminfattig kost och hur du kan förbättra din tarmhälsa.

Tarmfloratest
Tarmfloratest
Produktinformation

Din tarmflora är så individuell som ditt fingeravtryck. Och den berättar mycket om din hälsa. Inom vetenskapen begrundas för tillfället många olika sammanhang. Mångfalden av din tarmflora hänger ihop med tarmhälsan och sjukdomsrisken. De rätta tarmbakterierna skyddar mot sjukdomar och matsmältningsbesvär.

Vårt cerascreen® Tarmfloratest är ett diagnostiskt självtest som du själv kan utföra hemma. Med tarmfloratestet kan du bestämma sammansättningen av bakterier i din tarm. Med hjälp av modern bioteknik annalyserar vårt laboratorium din DNA i tarmbakterierna. Du får sedan en utförlig resultatrapport och lär dig mycket om din tarmflora: tarmbakteriernas mångfald, balansen mellan "goda" och "onda" bakterier samt upplysning över de olika sorter och arter av tarmbakterierna.
contact image

Vet du inte var du ska börja?

Våra nutritionister hjälper dig att hitta rätt produkt. Du kan schemalägga ett gratis 15-minuters telefonsamtal när som helst.
Boka produktråd nu