Hur fungerar cerascreen-systemet

Börja med ett test!

Gör dig redo för ett mer aktivt liv – med cerascreen! Våra testkit hjälper dig att ta reda på mer om din hälsa, och hitta hur du kan leva varje dag till fullo. Från ett äventyr med barnen till att starta ditt eget företag!

Ditt personliga testresultat

Ett klick visar allt du behöver veta: I din onlinebaserade kundavdelning hittar du en prestation som visar våra analyser av dina cerascreen-tester – lösenordsskyddad för högsta möjliga säkerhet! Din personliga expertrapport förklarar vilka ämnen som påverkar dig negativt, och hur du kan undvika dem i din vardag.

Dina personliga råd och rekommendationer

Genvägen till att få ut det mesta av varje dag, på jobbet eller med din familj: Utifrån din personliga analys kommer du att få en anpassad kostplanering med våra råd gällande effektiva förändringar i din kosthållning och lämpliga tillskott.. Du kommer att kunna ta kontroll över varje enskild dag och nå dina mål snabbare än du kan tro!

Förhöjd livskvalitet

Se fram emot en framtid där inget är som förr. En perfekt kosthållning innebär att du är redo för de vackra och spännande sidorna av livet! Njut av varje enskild minut och se till att dina drömmar blir sanna – oavsett om det handlar om familjen, sportutövning, jobb eller fritid. Med cerascreen ligger världen vid dina fötter!