Våra kosttillskott:
kvalitet + starka varumärken

Din hälsa är vår högsta prioritet!

På cerascreen vill vi att du och dina nära och kära ska hålla er friska. Vi tar också hänsyn till detta när vi väljer ut våra kosttillskott. Alla nya produkter testas noggrant för att säkerställa att de uppfyller våra höga kvalitetskrav. Våra nutritionister ser till att kosttillskotten är vettigt sammansatta, att ingredienserna är rena och att tillverkarna är pålitliga.

Det betyder att endast det bästa hamnar i vår butik - för din skull och för din hälsa!

Starka varumärken med kvalitet på cerascreen

Våra kosttillskott kommer från partners som vi väljer ut utifrån våra strikta kvalitetskriterier. Vi arbetar med några av de starkaste varumärkena i branschen, som kunder i Tyskland och i hela Europa litar på, till exempel BrainEffect, Koro Drogerie, Norsan och många fler. Alla dessa företag ger oss den insyn vi behöver för att kunna garantera kvaliteten på ingredienser och processer.
img

Våra kvalitetskriterier

1. Ingredienser av hög kvalitet

Ingredienser och sammansättning av varje kosttillskott kontrolleras noggrant. På så sätt säkerställer vi att endast högeffektiva ingredienser används och att kosttillskotten är säkra att konsumera.

2. Rena ingredienser

Vårt team har tydliga riktlinjer för vilka ingredienser som är tillåtna i de kosttillskott vi säljer - och vilka som inte är tillåtna!

3. Rättsliga krav

Vi ser till att kosttillskotten uppfyller EU:s bestämmelser, till exempel när det gäller ingredienser och märkning.

4. Certifikat

Vi testar inte bara våra kosttillskott själva - de utvärderas och certifieras också av pålitliga tredje parter.

5. Poängsystem

Internt utvärderar vi systematiskt kosttillskott och tillverkare med hjälp av ett poängsystem. På så sätt ser vårt vetenskapliga team till att endast de bästa produkterna hamnar i vår butik.

Våra experter på kosttillskott:

expert-item

Sebastian Tok

Ekotrofolog, BSc
Sebastian Tok avslutade sin kandidatexamen i ekotrofologi vid Münster University of Applied Sciences 2020 och studerar för närvarande för en masterexamen i livsmedelsvetenskap vid HAW Hamburg. På Cerascreen är han ansvarig för de internationella butikerna som expert på näringstillskott.
expert-item

Tanja Heise

Ekotrofolog, BSc
Tanja Heise har studerat ekotrofologi och är en av våra experter på kosttillskott och hälsosam mat. På sin fritid kombinerar hon sin passion för idrott och konditionsträning med kunskap om kost och hälsa.
expert-item

Aaron Jöcker

Ekotrofolog, BSc
Aaron Jöcker avslutade sin kandidatexamen i ekotrofologi vid Münster University of Applied Sciences 2018 och studerar för närvarande för en masterexamen i livsmedelsvetenskap vid HAW Hamburg. Han specialiserar sig på innovativa kosttillskott och näring och brinner för styrketräning på sin fritid.

Lär känna kvalitetsstämplarna

laktosfri
100% vegansk
glutenfri
vegetarisk
EKO
Utan färgämnen och konserveringsmedel
Utan tillsatser
Högdoserad
utan genteknik
HACCP-kompatibel
hållbart producerad
fri från djurförsök
naturliga ingredienser
från hållbart fiske
utan allergener
Fairtrade
Hög biotillgänglighet
Testad av våra nutritionister
Hergestellt in der EU
I laktosfria produkter har mjölksockret (laktos) antingen redan brutits ner eller så finns det inga naturliga laktosinnehållande ingredienser.
100% vegan är alla produkter som inte innehåller några produkter av animaliskt ursprung. Detta innebär också att inget animaliskt innehåll får användas i alla produktions- och bearbetningsstadier (inklusive tillsatser, bärare, aromer och enzymer).
Utan livsmedel eller ingredienser som är tillverkade av spannmål som innehåller gluten, t.ex. vete, havre, spelt, råg, korn, grönspelt och kamut.
Vegetariska produkter är alla produkter som är fria från kött- och fiskingredienser (inklusive tillsatser, bärare, aromer och enzymer) i alla produktions- och bearbetningsstadier.
EKO-märkningen är ett kvalitets- och testmärke som används för att identifiera produkter från ekologiskt jordbruk. Om producenterna uppfyller vissa krav får de använda EKO-märket på sina produkter.
Med de märkta produkterna kan du vara säker på att inga färgämnen eller konserveringsmedel har använts i produktionsprocessen.
Tillsatser är ämnen som tillsätts i livsmedel för att ändra dess egenskaper eller för att orsaka vissa effekter. De kan till exempel förändra smaken eller förlänga livsmedlets hållbarhet. De märkta produkterna innehåller inga tillsatser.
De märkta produkterna har en hög dos av ett eller flera näringsämnen. Följ den rekommenderade doseringen särskilt noga för att undvika överdosering.
Med genteknik avses processer där organismers genetiska material ändras på konstgjord väg. De märkta produkterna är fria från genetiskt modifierade organismer och har producerats utan deras hjälp.
HACCP-konceptet omfattar faroanalys och kontroll av produktionsprocesserna med hänsyn till biologiska, kemiska och fysiska risker i alla steg av bearbetningen av ett livsmedel. Produkter som är märkta som HACCP-kompatibla garanterar dig en livsmedelsprodukt som är säker ur livsmedelshygienisk synvinkel.
Hållbar produktion syftar till att spara resurser för att bevara miljöns regenerativa förmåga. Med hållbara förpackningar uppmärksammar tillverkarna förpackningens sociala, ekonomiska och ekologiska inverkan.
Djurförsök är vetenskapliga experiment på eller med levande djur. De används ofta i grundforskning eller för att utveckla nya medicinska behandlingar. De märkta produkterna är fria från sådana djurförsök.
Naturliga ingredienser är sådana som till stor del förekommer i naturen eller naturligt eller som används med liten förändring av deras egenskaper.
Märkta produkter kommer från hållbart fiske. För att få MSC och sälarnas vänner måste man bland annat bevara fiskbestånden och deras ekosystem och undvika bifångster av utrotningshotade arter. ASC anger villkor för odlat fiske, till exempel goda levnadsförhållanden för fisken och hög vattenkvalitet.
Allergener är ämnen som immunförsvaret hos allergiker kan reagera på med en allergisk reaktion. De märkta produkterna är fria från alla 16 allergener som måste märkas. Dessa 16 allergener orsakar de flesta allergier: Spannmål som innehåller gluten (vete, råg, korn, havre, spelt m.fl.) och produkter som framställs av dem. Kräftdjur och kräftdjursprodukter Ägg och äggprodukter Fisk och fiskprodukter Jordnötter och jordnötsprodukter Soja och sojaprodukter Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) Nötter, dvs. mandel (Amygdalus communis L.), hasselnöt (Corylus avellana), valnöt (Juglans regia), cashewnöt (Anacardium occidentale), pekannöt (Carya illinoiesis (Wangenh. ), paranötter (Bertholletia excelsa), pistaschnötter (Pistacia vera), macadamianötter och Queenslandnötter (Macadamia ternifolia) samt produkter som framställs av dessa. Selleri och selleriprodukter Senap och senapsprodukter Sesamfrön och sesamfröprodukter Svaveldioxid och sulfiter i koncentrationer över 10 mg/kg eller 10 mg/l uttryckt som SO2 Lupin och produkter därav Blötdjur och produkter därav
Produkter med Fairtrade-märket uppfyller vissa kriterier som garanterar att de människor och varor som ingår i produktionsprocessen behandlas rättvist. Det handlar till exempel om att avstå från barnarbete, att uppfylla vissa arbetsvillkor, att betala minimipriser och olika ekologiska specifikationer, till exempel att avstå från bekämpningsmedel.
Biotillgänglighet är den procentandel av näringsämnet som kommer in i blodomloppet och kan verka i kroppen. Produkter med hög biotillgänglighet verkar snabbt på den plats där de verkar, vilket anses vara en fördel för kosttillskott.
Våra utbildade hälso- och näringexperter har kontrollerat de märkta produkternas kvalitet och användbarhet.
Gekennzeichnete Produkte sind in der Europäischen Union hergestellt worden.

Vår erfarenhet

Vårt team för kosttillskott har granskat hundratals produkter och integrerat dem i vår butik. Vi ser fram emot att göra våra kunder nöjda varje dag genom att förse dig med kvalitetstillskott, vitaminer, proteinpulver, hälsosam mat och mycket mer. Håll dig glad och frisk tillsammans med oss!

Är du missnöjd? Pengar tillbaka!

Om du inte gillar våra produkter har du möjlighet att returnera dem för återbetalning upp till 120 dagar efter köpet.

Våra rekommendationer till dig

Du vill börja med hälsosamma näringstillskott? Här hittar du högkvalitativa produkter från tre populära kategorier i vårt sortiment.

Kosttillskott

  • Full av näringsämnen för ett hälsosamt liv
  • Anpassad till dina behov
  • Noggrant utvald för dig
Upptäck kosttillskott!

D-vitamintillskott

  • D-vitaminpreparat av hög kvalitet med hög biotillgänglighet.
  • Bidrar till att upprätthålla ett normalt immunförsvar samt normala ben och tänder.
  • Stort urval!
Upptäck D-vitaminpreparaten!

Omega-3-tillskott

  • Högkvalitativa omega-3-preparat av bästa kvalitet
  • Omega-3-fettsyror EPA & DHA i optimalt förhållande och högt doserat
  • Stort urval: Omega-3 fiskolja och vegansk omega-3 algolja
Upptäck Omega-3-tillskott!